Sony Music België

Sony Music Entertainment Belgium maakt deel uit van één van de grootste muziek en entertainment groepen in de wereld. Sony Music Entertainment heeft internationale supersterren onder contract, zoals Calvin Harris, Beyoncé, One Direction, Pharrell Williams, Kygo, Pitbull, Mark Ronson, Sia, Zara Larsson en tal van nationale artiesten als The Van Jets, Admiral Freebee, K’s Choice, … Het kantoor van Sony Music België ligt in het centrum van Brussel. Daarnaast zijn wij het toonaagevende bedrijf op het vlak van streaming services, waar innovatie en analytics de basis vormen voor een groeiende markt.

Ons team

Maak kennis met het team enthousiaste medewerkers van Sony Music Belgium!

  • Alle
  • Business & Legal Affairs
  • Catalogue
  • Commercial
  • Finance
  • Human Resource & Office
  • Logistics & processing unit
  • Management
  • Marketing

Onze artiesten

We zijn erg trots op al onze artiesten! Hieronder vindt u een selectie van de grootste artiesten van dit moment bij Sony Music.

Onze labels

Sony Music Entertainment verzamelt enkele labels met een rijke geschiedenis in de muziekindustrie. Maak kennis met zowel onze grote internationale labels als onze lokale labels, die samen een breed scala van artiesten en genres vertegenwoordigen.

Stuur ons je demo's

Wil je ons graag jouw muziekproject voorstellen?
Mail via WeTransfer of een Dropbox link naar [email protected] en wie weet wacht er ons een mooie samenwerking. Vergeet in het onderwerp van je mail niet te vermelden dat het om een demo gaat.
Filtr

Wil je de nieuwste hits ontdekken of een playlist vinden voor de juiste gelegenheid? 
We Got Your Back! Filtr is ‘s werelds grootste externe dienst voor afspeellijsten, met meer dan 30 miljoen volgers wereldwijd op Spotify. Onze Filtr redacteurs zitten in meer dan 45 landen, luisterend naar de beste nummers, die ze analyseren en zorgvuldig selecteren in afspeellijsten voor alle gelegenheden! Alle afspeellijsten kunnen hier worden gevonden, maar we zetten de afspeellijsten die onze redacteurs nauw aan het hart dragen graag extra in de verf hieronder.

Beschikbare jobs

Voor een open sollicitatie, mail uw cv en motivatie naar [email protected]

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures.

Solliciteren

Contacteer ons

Sony Music Entertainment Belgium nv/SA – Hooikaai 55, 1000 Brussel - +32 (0)2 702 97 20